Jarenlange ervaring in Antwerps vastgoed

Welkom bij Aarimmo BVBA in Antwerpen. Ons immobiliënkantoor is al sinds 1960 op de woonmarkt actief en richt zich voornamelijk op het beheer van residentieel en zakelijk onroerend goed, maar geeft ook perfecte begeleiding en ondersteuning bij de koop, verkoop en verhuur van appartementen en handelspanden. We oefenen ook rentmeesterschap uit als syndicus in geval van mede-eigendom in appartements- en kantoorgebouwen. Het overgrote deel van ons patrimonium bevindt zich in de grotere Antwerpse regio.

 

Aarimmo is bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars ingeschreven als Erkend Vastgoed Makelaar onder nummer 202029, wat ons de bevoegdheid geeft de makelaardij te beoefenen. Daarnaast zijn we lid van de Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen, de grootste beroepsvereniging voor vastgoedprofessionals.

 

Wij zijn een full service makelaarskantoor dat gebruik maakt van een jarenlange expertise op het gebied van projectontwikkeling, nieuwbouw, renovatie, bouwkundige keuringen, bouwkostencalculaties enz. Aarimmo zet zich zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten in en is steeds op zoek naar interessante vastgoedprojecten.

 

Vraag vrijblijvend informatie over de woningen en bedrijfspanden van Aarimmo!

Over dit bedrijf

  • Erkend B.I.V. makelaar
  • Erkend lid C.I.B.

Openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Steeds bereikbaar ook buiten kantooruren
(24u/24u 7d/7d) op een noodnummer